Torna la Fira del Conte a Tordera

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Promoció Econòmica del municipi veí ja té en marxa la desena edició de la Fira del Conte. Està prevista per al dia 22 d’octubre i és un acte que ja s’ha consolidat com un espai de trobada de llibreters, editorials, il·lustradors i autors de narrativa infantil i juvenil. 

Amb la recuperació d’aquest esdeveniment l’Ajuntament de Tordera aposta per un doble objectiu: fomentar la lectura i el fet literari entre els més petits, garantint així una societat del futur culturalment forta, i dinamitzar econòmicament el nucli antic amb activitats i iniciatives que afavoreixin el consum i el comerç local.

La fira se celebrarà a l’entorn de la plaça de l’Església, comptarà amb parades d’editors, il·lustradors i artesania i es complementarà amb una programació d’activitats adreçada al públic familiar. Entre les actuacions d’aquest any hi haurà contacontes, tallers de lettering, familiars i l’actuació musical del grup Ambauka, entre moltes d’altres activitats.

Aquest any, a més, l’Ajuntament subvencionarà les escoles amb un val de 200 € per tal que puguin comprar llibres infantils i juvenils i material per als centres escolars en el marc de la mateixa fira. També, en el marc de la Fira del Conte s’inaugurarà el mural que donarà entrada al pont de ferro des de la plaça de l’Església, realitzat per la ninotaire catalana Pilarin Bayés. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics