Ja està disponible la nova oferta formativa de l’Escola d’Adults de Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’oferta d’enguany es divideix en tres grans blocs segons les competències a assolir. Aquest són el bloc de competències bàsiques, el de competències tecnològiques i estimulació cognitiva i el bloc de competències professionals. 

Pel que fa als interessats en les competències bàsiques, el bloc inclou una oferta de cursos com el d’Alfabetització; un altre de Català bàsic; un de Castellà bàsic i, finalment, un curs de Català nivell C1 i C2. Quant a les competències tecnològiques i estimulació cognitiva; es faran cursos d’informàtica bàsica; de Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automatitzat (DEA); i de Preparació a l’ACTIC. I, finalment, dins les competències professionals hi ha cursos de natació; de socorrisme en instal·lacions aquàtiques; un altre d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials; i un altre de monitoratge. 

La majoria de cursos obren les inscripcions el dia 3 d’octubre i estaran obertes fins al dia 17, ambdós inclosos. D’altres encara estan pendents d’obertura del termini, tot i que s’obrirà amb suficient antelació. Aquest és el cas del curs de Català nivell C1 i C2, el de preparació a l’ACTIC, el de Suport Vital Bàsic i DEA i dels cursos inclosos dins les competències professionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics