L’Ajuntament de Malgrat de Mar organitza una mostra d’energies renovables per la Setmana de l’Energia

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, l’Ajuntament de Malgrat ha organitzat diverses activitats per commemorar la Setmana de l’Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. L’objectiu d’aquestes activitats és promoure la sensibilització i la conscienciació entre la ciutadania de la necessitat que hi ha d’estalviar energia i ser eficients energèticament.

Aquest any, coincidint amb la crisi energètica derivada del conflicte entre Rússia i Ucraïna, s’ha organitzat la 1a Mostra d’Energies Renovables amb empreses locals per ajudar la ciutadania a trobar alternatives més econòmiques, eficients i sostenibles al municipi veí.

Les regidories de Medi Ambient i Promoció s’han unit per organitzar aquesta mostra que té com a voluntat que la ciutadania pugui conèixer de primera mà l’oferta i l’ampli ventall d’energies renovables dels proveïdors, instal·ladors i enginyeries especialitzades de Malgrat de Mar. En són un exemple les plaques solars, els radiadors de baix consum, el sistema d’aerotèrmia, les estufes i calderes de pellets o els vehicles elèctrics i de gas de lloguer i de compra, entre altres. 

La idea és que davant de la greu crisi energètica actual, la ciutadania pugui trobar alternatives energètiques més eficients, econòmiques i sostenibles. La mostra es farà aquesta tarda de 17 h a 20 h als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala, al costat de l’Arxiu Municipal. Les activitats de la Setmana de l’Energia també inclouen una xerrada, que es farà aquesta tarda a les 19:30 h a l’Arxiu Municipal per parlar d’ “Estalvi i eficiència energètica” amb Salvador Serrat del grup local de la Selva Marítima de Som Energia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics