Arriba la setena edició del Calella Film Festival

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Calella Film Festival celebra enguany la seva setena edició amb l’objectiu de convertir-se en un festival internacional amb seccions competitives que abastin gran part de les vessants artístiques del cinema contemporani, parant especial atenció a les produccions de baix pressupost que sovint no tenen cabuda en altres esdeveniments. 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme hi col·labora un any més apostant pel cinema, com fa dia a dia a través de la Maresme Film Commission. El festival està organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema i és una iniciativa recolzada per l’Associació Turística de Calella i l’Ajuntament de Calella.

L’esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 8 d’octubre de 2022 amb la voluntat de portar oferta de cinema de qualitat a Calella i al Maresme, promocionant el cinema d’autor i oferint una proposta cultural per reactivar les antigues sales, com la centenària Sala Mozart de Calella. També es fan projeccions a Arenys de Mar, al Teatre Principal, i a l’Akira Cine Club de Sant Pol de Mar, pel que es converteix en el festival de cine del Maresme. 

Enguany, el Calella Film Festival homenatja una pel·lícula mítica, “El Padrino”, que celebra el 50è aniversari. Es veu reflectit en el cartell oficial, inspirat en aquest clàssic del cinema. El festival consta de diverses seccions i ell jurat que decidirà qui s’endú el guardó a les diferents categories està format per actors, guionistes, directors, muntadors i productors com són Ramon Salas, Juli Fàbregas, Clàudia Font, Eloi Tomàs, Manuela Velasco, Maria Molins i Norbert Llaràs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics