Palafolls dona el tret de sortida a les extraescolar comunitàries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany tornen les activitats comunitàries que s’organitzen entre l’Ajuntament i les AMPES de les escoles de Palafolls. L’oferta d’activitats és ben àmplia, entre les que s’han preparat hi ha ball modern, jocs en anglès, healthy cooking, taekwondo i patinatge.

L’horari d’activitats queda repartir de la següent manera. Els dilluns els infants podran gaudir de Ball modern, Robòtix I, i Esports i moviment. Els dimarts es farà Futbol, Jocs en anglès, Manualitats creatives, Reforç, Flyers i Circ. Ja dimecres serà el torn de Rítmica, Healthy cooking, Karate, Young learners i Starters. Dijous, Movers, Dansa del ventre, SIE, Taekwondo i Futbol. I els divendres s’acabarà la jornada amb Patinatge, Escacs i Pintura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics