El CCM promou l’emprenedoria a les aules

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme posa a disposició dels instituts del Maresme una nova edició dels tallers d’emprenedoria per a joves estudiants. L’objectiu d’aquests és fomentar l’esperit emprenedor de l’alumnat de batxillerat, cicles formatius i dels grups de 3r i 4rt d’ESO que cursen l’assignatura optativa d’emprenedoria.

Els tallers tenen una duració de 2 hores i incentiven la descoberta de les capacitats i aptituds individuals emprenedores, faciliten eines i recursos necessaris per a la creació d’un negoci i enfoquen l’autoocupació com una alternativa de sortida professional en un entorn generador de noves oportunitats.

Concretament s’oferten 5 tallers, tots ells relacionats amb l’emprenedoria, però enfocada de diferents formes. Els cursos són els següents: ‘La idea com a clau de l’èxit d’un negoci’; ‘Habilitats emprenedores i equip promotor’; ‘Vull constituir una empresa, per on començo?’; ‘El mètode canvas’; ‘Presentació del meu projecte: “Elevator Pich”’.

En aquesta edició, a més, el Consell Comarcal amplia l’oferta educativa emprenedora amb la incorporació de dues conferències monogràfiques de sensibilització empresarial. La primera sobre el present i el futur de la transformació digital i la segona sobre l’economia verda i la sostenibilitat. Els centres docents del Maresme que hi estiguin interessats, han d’enviar al servei comarcal d’Emprenedoria aquesta sol·licitud.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics