Els alumnes de sisè l’Escola Les Ferreries organitzen una campanya de donació de sang

Foto: RP

Aquest és un projecte que es fa per primera vegada al centre. La idea neix després de la realització d’un taller que van fer sobre el Banc de Sang. Un dels reptes del taller era la creació d’una campanya de donació de sang a l’escola, així ho ha explicat una de les tutores de sisè i coordinadora de la iniciativa, Imma Bigas.

Tot i que l’activitat final és la jornada de donació de sang, els alumnes tractaran tots els aspectes relacionats des de les diferents àrees del curs. Tal com explica Eva Güell, una altra de les tutores de sisè i coordinadora de l’activitat, els alumnes treballaran el que implica fer una campanya de donació a través de totes les assignatures del curs. 

La iniciativa culminarà amb la donació de sang que es farà el dia 24 de novembre a l’escola Les Ferreries de Palafolls. Finalment, des del centre conviden tothom a participar-hi de l’acte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics