Torna el Festival Internacional de Bandes a Malgrat de Mar

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana, emmarcat en les Jornades Europees de Patrimoni, Malgrat de Mar recuperarà el tradicional Festival Internacional de Bandes que organitza l’Àrea de Promoció del municipi. 

Enguany es recupera després de dos anys en que no es va poder fer a causa de la pandèmia. A més, aquest any s’inclou una categoria nova que és ‘folk’. Així ho ha explicat el regidor de Promoció de Malgrat de Mar, Ludwig Hasko. 

Segons indica Hasko, una altra de les novetats és que enguany no serà una competició. Aquest any s’ha programat com a exhibició per tornar a conèixer altres cultures del món i allargar una mica més la temporada.

El festival començarà aquesta tarda amb un concert amb tres bandes i un grup de folk de la República Txeca a partir de les 17:30h a la plaça Josep Anselm Clavé. Continuarà demà a la mateixa hora i al mateix lloc amb grups de folk de Burundi, Índia, Malta i Nepal, i una banda d’Itàlia. 

L’últim dia de festival, dissabte, inclourà una exhibició de totes les bandes de música que assistiran en aquesta edició de les 11h al Parc de Can cmpassol i a la tarda, a partir de les 17:30h, una exhibició de tots els grups de folk que participen al festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics