URGENT

Augmenta l’atur a Palafolls  per tercer mes consecutiu

Compartiu aquesta història

Actualment, Palafolls compta amb 479 persones aturades. Una xifra que suposa un augment de 24 persones respecte el mes passat. La tendència a l’alça torna a estar present a la vila, i és que enguany l’atur ha augmentat quatre vegades aquest any; el gener, el juliol, l’agost i el setembre.

Si comparem aquestes dades amb les del setembre de l’any passat, la tònica és la mateixa que l’agost. Les dades continuen sent iguals i, és que, el setembre de 2021 hi havia 555 persones a l’atur. Finalment, la taxa total d’aturats en el nostre municipi el mes de setembre ha sigut d’un 9’42%.

Pel que fa als municipis veïns, Malgrat ha comptabilitzat un total de 890 aturats, 12 més que el mes anterior.  A Tordera la xifra ha augmentat fins als 1.096 i a Pineda també fins als 1.826 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics