URGENT

L’Ajuntament organitza trobades amb l’alcalde i l’equip de govern 

Compartiu aquesta història

La intenció de la iniciativa és acostar més l’Ajuntament a la població i que els palafollencs puguin exposar, preguntar i proposar el que considerin per millorar el poble. 

Així és com el proper dimarts 11 d’octubre a les 18:30h s’ha convocat la primera trobada amb l’alcalde al Carrer Montblanc, número 1, a l’antiga marmolisteria del barri palafollenc de Sant Lluís. 

Aquesta iniciativa, però, estava prevista des de fa molt temps, tot i que les circumstàncies no han permès dur-la a terme. Tal com explica l’Alcalde, Francesc Alemany, aquest és un projecte que estava previst des de principis del mandat, tot i que no l’han pogut fer oficial fins ara. Tot coincidint amb l’inici de les accions a l’antiga marmolisteria.

Segons explica, porten tres anys treballant aquesta qüestió que afecta diversos veïns de Palafolls, però no ha sigut fins ara que han pogut oficialitzar tots els procediments. 

Tot i que aquesta trobada es farà a St. Lluís, la intenció del consistori és organitzar més trobades com aquesta en altres barris i indrets de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics