Pineda acull la Fira per a la Inclusió a la plaça de la Pubilla

Foto: FEDAC Pineda
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és una una fira benèfica que organitzen uns pares i mares de l’AMPA de l’Escola FEDAC de Pineda. Tal com indiquen des de l’organització, els diners recaptats a la fira per la venta de tiquets aniran destinats al pagament de la vetlladora d’un nen i una nena, amb grau de dependència 3. 

La fira està adreçada a tota la família, sobretot a infants fins als 10 anys i hi haurà inflables, pintacares, animació infantil i altres activitats.

També es farà una rifa de productes diversos i premis que han ofert alguns comerços de Pineda. La Fira és oberta a tothom i se celebra aquest cap de setmana a la plaça de la Pubilla de Pineda al matí d’11 a 14 i de 16 a 17 de la tarda, tant dissabte com diumenge.

A més, aquest cap de setmana ‘Gent de Pineda’ organitza aquest dissabte una nova edició de la Fira ‘Fora Estocs’, de 10 del matí a 9 del vespre, amb paradetes a la plaça Espanya i davant dels comerços que hi participen. Un any més, les botigues oferiran els seus estocs a preus molt atractius pels visitants. 

Per dinamitzar la jornada també s’han preparat tallers familiars i activitats tant al matí com a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics