URGENT

Torna el 18è Festival Internacional de Tuning ‘Blanes Motor Days’

Compartiu aquesta història

Després de dos anys sense poder-se realitzar, el ‘Blanes Motor Days’ escalfa motors per tornar a omplir Blanes de vehicles modificats. Comença aquesta tarda i s’allargarà fins al diumenge a l’esplanada al costat de l’antic pavelló d’esports en una superfície de més de 40.000m2.

Aquest festival és la fira per aficionats al món del motor més completa del sud d’Europa. Com ja és habitual, des de l’organització s’espera l’assistència de centenars de visitants, a banda dels participants inscrits que previsiblement arribarà al miler vehicles en les diferents categories que hi ha.

Enguany hi ha inscrits que arribaran des d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també de més lluny: França, Itàlia, Holanda, Portugal i Andorra. Des de l’organització han posat tots els seus esforços en els detalls perquè el retorn de l’activitat repeteixi l’èxit d’anteriors edicions, i fins i tot se’ls ha facilitat la recerca d’allotjament, havent esgotat les reserves als establiments d’hostaleria de Blanes, on hi faran estada.

Al llarg de tres dies s’han programat un bon grapat d’activitats que té el món del motor com a eix central, però també compta amb d’altres activitats. La tarda del dissabte es farà l’habitual rua pels carrers de Blanes, amb l’escorta de la Policia Local de Blanes, i la nit del dissabte hi haurà una exhibició de malabars amb foc i bufadors de foc. També s’han programat dues actuacions musicals amb les millors versions dels anys 80, així com un concert en primícia des d’Almeria de ‘Rines’, amb música trap.

Aquest darrer concert coincidirà amb les proves nocturnes d’il·luminació de vehicles i llançaflames, que finalitzaran amb una festa amb la millor música actual a càrrec de Nino Mr. Dj i Dj Maddem. Diumenge hi haurà les proves de qualitat de so, tubs d’escapament i de limbo car, i finalment a les 18h es farà el lliurament de trofeus que marcarà la finalització del ‘Blanes Motor Days’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics