Blanes acull l’”Onco Arts”

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació Oncolliga Blanes ha organitzat per aquest dissabte l’ ‘Onco Arts’, la primera Fira d’Art per seguir lluitant contra el càncer. Aquesta tracta de recollir una petita mostra de l’obra d’artistes al recinte firal que estarà situat davant del Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del Monument al Sardanista.

Són dones i homes que han utilitzat el seu art com a mitjà d’expressió durant el seu procés oncològic. Treballen diferents tècniques, i exposaran les seves creacions al llarg de tot el dia des de les 10 del matí fins les 8 del vespre. A més, part de la recaptació de la venda d’aquestes creacions anirà destinada a la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

La Fundació Oncolliga Blanes comptarà amb la col·laboració de 13 artistes en diferents facetes i modalitats: pintura, flors, cant, espelmes, pintura amb pedres, ganxet, sabons, bijuteria, bolsos… Una completa mostra d’obres i objectes per admirar i, si es dóna el cas, comprar per poder gaudir-la a casa, o bé obsequiar a algú molt especial. D’aquesta manera, també es contribueix a donar a conèixer l’obra d’aquestes artistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics