Malgrat revalida les quatre flors d’honor a les Viles Florides

Foto: Viles Florides / Aj.Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es van lliurar els reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà. Un dels pobles premiats va ser Malgrat de Mar qui ha revalidat les quatre flors d’honor en el certamen. 

Enguany estaven convocats 155 municipis i ciutats. Entre els que van mantenir les quatre flors d’honor, juntament amb Malgrat, hi ha Almacelles, Camp de Tarragona, Lloret de Mar, Sant Hilari Sacalm, Roses o Sant Cugat, entre altres. 

A més, enguany s’han afegit quatre municipis més al grup de les Quatre Flors d’Honor, Castelló d’Empúries, Igualada, La Seu d’Urgell i Reus. A banda dels 19 municipis que compten amb quatre Flors d’Honor, n’hi ha 74 més amb tres flors, 49 amb dues i 13 amb una flor. També s’ha de tenir en compte que hi ha alguns pobles que s’han adherit al moviment els els últims mesos i la seva valoració es tindrà en compte per la propera edició de 2023.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics