URGENT

Un incendi crema entre 70 i 80 cotxes a Recuperauto

Compartiu aquesta història

La passada nit de divendres un incendi va calcinar una setantena de cotxes que es trobaven a la nau de desballestament de Recuperauto Palafolls.

Els bombers van rebre l’avís sobre les 19:30h i s’hi van desplaçar fins al lloc. En total, 11 dotacions del cos de seguretat es van encarregar d’extingir l’incendi per evitar que es propagués pel recinte.

Finalment, es va poder controlar l’incendi sobre les 20h, tot i que van trigar a apagar-lo unes tres hores. Encara, però, no es coneixen les causes que van provocar l’incendi que va cremar entre 70 i 80 cotxes, a banda de material i estructures de ferro. Per sort, tal com indiquen, els vehicles estan sectoritzats i aquest detall va fer que no es propagués el foc a altres zones del recinte. 

Tot i la presència del cos de bombers, també van desplaçar-s’hi fins el lloc la Policia Local de Palafolls i la de Tordera, els Mossos d’Esquadra i el SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics