URGENT

La Biblioteca Enric Miralles necessita l’ajuda dels palafollencs per reformar la sala infantil 

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 15 d’octubre la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls organitza una activitat que permetrà conèixer millor la biblioteca i alguna de les seves curiositats. Per exemple, els assistents coneixeran qui era Enric Miralles, el motiu pel qual la biblioteca duu el seu nom i per què l’edifici té unes formes tan peculiars. 

Serà la Caterina Miralles, filla d’Enric Miralles i de Benedetta Taglibue, qui visitarà la biblioteca i explicarà tots aquests detalls a banda de realitzar el taller per infants i joves. El taller consistirà en el disseny dels coixins que decoraran la sala infantil després de la renovació d’aquesta. Així ho ha explicat la regidora d’Educació, Susanna Pla.

L’activitat està prevista per aquest dissabte a partir de 10:30h a la biblioteca. Tothom interessat pot inscriure’s enviant un correu electrònic a b.palafolls.em@diba.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics