Torna el ‘Passatge del Terror’ a Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tardor Can Batlle tornarà a omplir-se d’escenes terrorífiques per celebrar la castanyada i ‘Haloween’. I, es que, els joves de 3r i 4t d’ESO de Palafolls ja estan organitzant el passatge del terror d’enguany. En total són una quinzena d’alumnes els qui ho estan organitzant, tot i que més gent s’hi pot apuntar. Així ho ha informat Marta Martí, dinamitzadora del centre juvenil, qui afegeix que enguany també hi ha un grup de 1r d’ESO que està preparant algunes activitats que es faran durant tota la setmana abans del passatge.

L’activitat comptarà amb dues sessions, una infantil i l’altre juvenil. En aquest sentit, la dinamitzadora de Can Batlle puntualitza que per gaudir de la sessió infantil caldrà anar acompanyat d’un adult i tenir entrada. En canvi, per la sessió juvenil no caldrà cap dels dos requisits. 

El passatge serà el proper 28 d’octubre malgrat que els detalls finals encara estan per confirmar. Tot i això, des de Can Batlle informen que el més aviat possible estarà tota la informació a les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics