La Cooperativa Agrícola de la Conca de la Tordera reinaugura ‘La Botiga’

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Cooperativa Agrícola de la Conca de la Tordera, que reuneix agricultors de l’Alt Maresme i La Selva, inaugura oficialment “La Botiga de la Conca de la Tordera”, un històric i reformat establiment que oferirà productes de proximitat i quilòmetre zero. Aquesta és una aposta de l’agrupació que neix dels esforços dels pagesos de Palafolls, Blanes i Santa Susanna. 

Tal com indica Josep Ferrer, Gerent de la Cooperativa de la Conca de la Tordera, hi ha diversos elements positius que neixen d’aquesta obertura. Entre ells destaca que amb aquesta iniciativa es dona visibilitat a la pagesia del territori, es promou el consum de km0 i s’ajuda al medi ambient.

D’altra banda, el comerç col·labora amb la cadena de supermercats ecològics Veritas i amb la marca Maresmenca Espinaler. En aquest sentit, Ferrer explica que hi haurà un espai dedicat per cada una dins la botiga. A més, tothom qui faci una compra de 10 euros o més, podrà tenir un val per un refrigeri i degustacions a càrrec d’Espinaler durant els dies 14 i 15 d’octubre. 

Aquesta tarda es farà l’acte institucional que comptarà amb la presència del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, a banda d’altres personalitats com Josep Ferrer, Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, o Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics