La neteja viària i l’incivisme, entre els temes que els veïns de Sant Lluís han exposat al govern

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts, alguns dels veïns del barri Sant Lluís de Palafolls van baixar al carrer per trobar-se amb l’alcalde, Francesc Alemany, i alguns membres de l’equip de govern. 

La intenció d’aquestes trobades és que els palafollencs puguin expressar-se i exposar les seves preguntes, preocupacions i suggerències. La primera trobada es va fer a l’antiga marmolisteria de Sant Lluís, un indret triat, especialment, per destacar els avenços que s’estan fent per millorar la situació veïnal envers aquesta edificació. 

En aquest sentit, el tema de la marmolisteria va ser un dels principals, tot i això, no va ser l’únic. Els veïns també van tractar temes com la neteja viària, les colònies felines i els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la relació entre la ciutadania i l’administració, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics