Els pensionistes majors de 65 anys ja poden sol·licitar la bonificació de la quota fixa de l’aigua

Compartiu aquesta història

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha obert el període de sol·licitud de la bonificació de la quota fixa de servei en el rebut d’aigua per als pensionistes majors de 65 anys.

Les sol·licituds ja poden presentar-se i el termini estarà obert fins al proper 28 d’octubre. S’han de fer a través del tràmit específic que s’ha habilitat a la Seu electrònica de l’Ajuntament, tot i que també es pot fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 9h a 14h, demanant cita prèvia a través del web municipal o trucant al 93.762.00.43

Pel que fa a les persones que poden demanar aquest ajut, han de complir uns requisits específics. Aquests són estar empadronat a Palafolls, ser pensionista major de 65 anys, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional per membre de la unitat de convivència. 

Cal afegir que, en tots els casos, els sol·licitants hauran d’adjuntar l’últim rebut del subministrament d’aigua i el DNI o NIE de totes les persones que visquin en el domicili, a més de l’autorització i la declaració responsable de la parella de la persona sol·licitant, en cas que pertoqui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.