Torna la Fira d’Entitats de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana les entitats del municipi tornen als carrers després de quatre anys sense fer-ho. La Fira d’Entitats es una activitat biennal que es va fer per última vegada el 2018, però que retorna aquest 2022 amb moltes ganes, en part, perquè enguany arriba a la seva 10a edició.

Així doncs, avui i demà les associacions i entitats de Blanes seran les protagonistes de tot el cap de setmana. Per celebrar l’acte s’han preparat tot ple d’activitats i actuacions per a públic de tots els gustos i edats.

En aquesta 10a edició de la fira participen 39 entitats i ho fan de diverses maneres. L’espai principal del recinte firal estarà emplaçat al Passeig de Mar, entre el Carrer Ample i la Plaça Catalunya. Tot i que algunes de les activitats es faran en espais com la Sala de Plens de l’Ajuntament, per exemple. 

Igual que s’havia fet fins ara, els estands estaran arrenglerats d’esquena al mar, i pel que fa a l’horari serà al llarg de tot el dia. Avui dissabte des de les 12 del migdia fins les 8 del vespre. I demà diumenge a partir de les 10 del matí fins les 7 del vespre.

Entre les entitats que hi participen hi ha la Colla Gegantera, Consell Local de la Joventut, Creu Roja Joventut, Penya Blanc-i-Blava, Església Evangèlica de Filadèlfia, Country Blanes, Club de Rem Treumal, Esbart Joaquim Ruyra, Voluntariat Blanenc,Fundació Vicenç Ferrer, Club Esportiu Olympic, AFIC i Aspronis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics