La Fundació Espigoladors organitza la 2a Marató ‘Jo Espigolo’

Foto: Espigoladors
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació Espigoladors i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural  de la Generalitat han organitzat per aquest diumenge la 2a Marató  ‘Jo Espigolo’. La intenció d’aquesta iniciativa és recol·lectar aliments que aniran directes a l’abocador per la seva aparença i, així, lluitar contra el malbaratament alimentari. D’aquesta iniciativa n’ha donat més detalls Raquel Díaz, directora de la Fundació Espigoladors.

Tal com indica, es faran tres espigolades aquest cap de setmana, una a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, concretament a un camp de tomàquets de Palafolls, una altra al Camp de Tarragona i una al Parc Agrari del Baix Llobregat. Tal com explica Díaz, la resposta de la població ha sigut molt bona. A Palafolls s’hi han apuntat una trentena de persones, al Baix Llobregat més de seixanta i a Tarragona unes 25 persones. 

Finalment, des d’Espigoladors animen tothom a participar de les espigolades que organitzen. A banda, recorden que fins a finals de mes està obert el concurs de voluntaris i tothom hi pot participar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics