Palafolls rep 15 veïns nous el 2021

Foto: CCMaresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Observatori de Desenvolupament del Consell Comarcal del Maresme ha publicat l’informe sobre els moviments migratoris registrats a la comarca durant l’any 2021. En aquest informe el balanç de moviments al nostre municipi és positiu i, és que, Palafolls ha registrat un saldo migratori positiu amb un guany de població net de 15 habitants.

En aquest sentit, la vila ha rebut 4 veïns provinents d’altres comarques catalanes i 17 de fora del país. El saldo, però, amb la resta d’Espanya és negatiu sent 6 les persones que han marxat. Pel que fa a la resta de la comarca,l’any 2021, el Maresme es va situar com la segona comarca catalana amb un saldo migratori més positiu, darrera del Vallès Occidental. 

El Maresme va tenir un guany net de població de 3.956 persones. Aquesta xifra s’extreu de la diferència entre el nombre de persones que van situar el seu nou lloc de residència a la comarca (19.874) i les que van abandonar el Maresme (15.918). I és la que registra un saldo migratori positiu més alt en l’anàlisi de migracions internes dins de Catalunya.

El 2021, només 4 dels 30 municipis maresmencs han perdut població com a resultat dels moviments migratoris. Aquests són Mataró, Montgat, Premià de Dalt i Sant Iscle de Vallalta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics