Arriba una nova edició del programa FPO DUAL a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el marc del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Palafolls i el centre de formació SH CONCEPT FORMACIÓ, s’ha impulsat una nova edició del programa de Formació Professional Ocupacional dual. 

Aquesta és una aposta que ha fet l’Ajuntament per tal de donar resposta a la necessitat de formació professional, tant en el municipi com a rodalies. Així ho ha destacat Cristina Jiménez des de l’Àrea d’Ocupació del municipi.

En aquesta convocatòria s’ofereix formació 100% subvencionada en dues especialitats professionals i un contracte laboral de 12 mesos. Jiménez detalla que a Palafolls les especialitats que es posen a disposició dels interessats són CP Socorrisme en instal·lacions aquàtiques i CP Activitats de natació. 

Tothom qui vulgui gaudir d’aquesta formació ha de complir uns requisits bàsics. Aquests són, tenir entre 18 i 29 anys; tenir el certificat del graduat d’ESO o equivalent, i estar inscrit al SOC i a Garantia Juvenil. 

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el propi centre de formació SH CONCEPT FORMACIÓ o amb l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics