URGENT

La revista francesa Voiles et Voiliers descobreix el turisme nàutic del Maresme

Compartiu aquesta història

Voiles et Voiliers és una revista francesa especialitzada en navegació que s’ha interessat per les activitats nàutiques que ofereix el Maresme. Per poder plasmar el turisme nàutic de la nostra comarca, el seu redactor en cap, Loïc Madeline, ha visitat el Maresme per conèixer de primera mà els municipis portuaris i practicar les activitats relacionades, així com descobrir els diferents municipis que formen el Maresme.

El periodista va començar la seva ruta al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres, on va navegar amb un dels vaixells de l’empresa tianenca Nautic Ocean. Des d’aquesta posició privilegiada al mar ha conegut els diferents pobles de la comarca i part de la seva història, així com els esdeveniments relacionats amb la navegació i el ventall d’activitats que s’hi ofereixen.

La següent parada va ser el port d’El Masnou, municipi on es troba el Museu Municipal de Nàutica, i, seguidament, Arenys de Mar, on ha fet una ruta guiada per la vila marinera. A Mataró, els punts turístics escollits han estat la Casa Coll i Regàs i la Nau Gaudí, per després tornar al mar amb la visita a la base nàutica Mataró Marina que està dissenyada per acollir superiots.

A tots els municipis, el redactor en cap ha tastat els productes local als bars i restaurants autòctons; la gastronomia és un aspecte imprescindible de qualsevol viatge i el Maresme fa bandera dels aliments de km 0.

Amb aquest press trip, realitzat del 14 al 16 d’octubre, el periodista redarctarà un article per Voiles et Voiliers, una revista mensual que presenta les històries dels aventurers, les regates i les proves, també els retrats dels navegants, els professionals o els simples aficionats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics