URGENT

L’Oficina Jove del Maresme impulsa la campanya #puraemoció per abordar els malestars emocionals en adolescents

Compartiu aquesta història

L’adolescència és una etapa vital molt intensa i de grans canvis físics i emocionals. Els serveis municipals i comarcal de joventut, que s’aglutinen a l’Oficina Jove del Maresme, s’han fixat en aquests últims, els emocionals, per crear la campanya #puraemoció.

La finalitat d’aquesta és endinsar-se en el món de les emocions per ajudar els adolescents a prevenir i superar situacions de malestar emocional. Així, la campanya facilita eines i recursos perquè els adolescents puguin identificar millor les seves emocions, posar nom a com estan i com se senten i normalitzar el fet d’expressar els seus sentiments. En resum, aquesta campanya té la intenció de familiaritzar-se amb el llenguatge emocional i integrar-lo en la quotidianitat dels adolescents de forma natural. 

Les primeres accions de la campanya són dos tallers. El primer es va programar per al 10 d’octubre, en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, i girava entorn a la gestió emocional en situacions de conflicte. El segon es farà en format online el proper 24 d’octubre i se centrarà en les relacions saludables en xarxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics