L’Ajuntament de Palafolls revertirà els pròxims dies els canvis de circulació al nucli de Palafolls després dels resultats de la consulta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls dijous començarà a revertir tots els canvis a la circulació que es van fer abans de la consulta sobre mobilitat al nucli del municipi. Recordem que aquests canvis venen derivats dels resultats obtinguts a la consulta. 

Tal com indica Susanna Pla, regidora de Governació, a partir d’aquest dijous començaran tots els treballs de reversió en el municipi. Els canvis començaran a l’Avinguda de la Ribera de la Burgada, seguiran a l’Avinguda Costa Brava i acabaran al Carrer Ramon Turró. Segons les previsions de l’ajuntament, en dos dies ja estaran els treballs acabats.

Per tal de començar aquesta reversió, ja s’han senyalitzat els trams on es faran aquests canvis. Segons Pla, és un procés ràpid de fer, malgrat això, estarà prohibit aparcar mentre duri.

Així és com des d’aquest dijous 20 d’octubre fins als divendres 21 d’octubre, estarà prohibit estacionar a l’Avinguda de la Ribera de la Burgada, a l’Avinguda Costa Brava i al Carrer Ramon Turró de 6h del matí fins a finalitzar el procés de reversió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics