URGENT

El Castell de Focs, el Correfoc i el concert de ‘Tapeo Sound System’, entre les activitats de FM preferides pels assistents

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’han publicat els resultats de l’enquesta de Festa Major que l’ajuntament impulsa perquè la ciutadania opini sobre el desenvolupament de la celebració. Enguany, el nombre de persones que han participat ha augmentat i, és que, un total de 253 assistents als actes de Festa Major han volgut dir la seva sobre la celebració d’enguany.

A banda de la participació ciutadana, el consistori destaca els resultats dels actes preferits dels assistents. Entre altres, i malgrat les condicions meteorològiques, les persones que van gaudir de la festa han valorat molt positivament actes com el Castell de Focs, el Correfoc i el concert de ‘Tapeo Sound System’. Així ho ha indicat la regidora de Participació Ciutadana, Sònia Gonzàlez.

Pel que fa als canals preferits de comunicació de la població, el perfil d’Instagram del consistori és el que més han consultat amb un 73% dels vots, seguit de Ràdio Palafolls amb un 42,3%. En aquest sentit, la regidora explica que cada vegada més gent consulta el programa de FM de forma online. Abans, el canal preferit pels palafollencs era Facebook, però ara la tendència ha canviat.

A banda d’aquestes dades, des de l’Ajuntament també informen que cada any els sobta una dada concreta. Aquesta és que sempre participen de l’enquesta moltes més dones que homes. Enguany, concretament, un 71,5% dels votants eren dones, mentre que un 26,5% eren homes.  Aquest any, a més, hi ha hagut un augment de la participació juvenil perquè des de Participació Ciutadana es va treballar conjuntament amb Joventut per tal d’ampliar aquesta implicació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics