El CCMaresme organitza dues sessions informatives sobre els ajuts Next Generation

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cada vegada augmenta més el preu de productes bàsics com els aliments o l’energia. En aquest sentit, el Consell Comarcal del Maresme anima a rehabilitar els edificis i/o habitatges per reduir el consum energètic per estalviar el màxim possible en les factures de subministraments, millorar el confort i qualitat de vida i millorar el canvi climàtic, a banda de beneficiar-se de les deduccions fiscals.

Aquestes bonificacions són possibles gràcies als Ajuts Europeus Next Generation. En concret hi ha tres programes de bonificació que compten amb ajuts a les actuacions de rehabilitació en l’àmbit de l’edifici; ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges; i ajuts a l’elaboració del Llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2022. Per tal de facilitar informació i respondre possibles dubtes, l’Oficina de Rehabilitació del Consell Comarcal ha organitzat dues sessions informatives adreçades a ciutadans que volen sol.licitar els ajuts i a administradors de finques que volen ajudar les comunitats de veïns a treure el màxim profit de les oportunitats que es deriven dels Fons Next Generation. La primera tindrà lloc a Vilassar de Mar (Sala Galvany) el dimarts 25 d’octubre a les 11h. I la segona es realitzarà a Calella (Auditori Can Saleta) el 3 de novembre a les 11h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics