L’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals serà un dels punts que es debatran al ple d’octubre

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous la sala de plens de l’Ajuntament acollirà una nova sessió plenària, aquesta correspon a la del mes d’octubre i comptarà amb 13 punts a l’ordre del dia. 

Entre d’altres, el govern farà l’aprovació provisional de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals de l’any vinent; farà una modificació de crèdit 12/2022; modificarà la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Palafolls. També es propsarà la resolució del recurs de reposició contra l’acord de ple de les condecoracions al personal del cos de la Policia Local.

Tot i això, aquestes no seran les úniques qüestions que es tractaran. En el ple de demà, s’aprovarà el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona per a la gestió integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals, es liquidarà el contracte administratiu del servei de neteja viària de l’Ajuntament i la devolució de la garantia definitiva, a banda d’aprovar el complement de conveni urbanístic de gestió per corregir la descripció físics dels límits d’una cessió anticipada en relació a la finca registral 723.

El ple de Palafolls es farà aquest dijous a les 19h. La sessió acabarà amb els precs i preguntes de tots els assistents. Ràdio Palafolls, com és habitual, retransmetrà en directe el ple a través del 107.7 FM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics