URGENT

Palafolls comença a instal·lar els llums de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han començat a instal·lar els llums que guarniran els carrers del municipi durant les festes de Nadal. Tot i que des de l’Ajuntament no han volgut desvetllar molts detalls, la regidora de Cultura i Festes, Susanna Pla, explica que enguany tornaran a comptar amb l’ajuda dels alumnes de Palafolls.

La data de l’encesa és el proper 25 de novembre. De moment no es coneixen més detalls del que es podrà veure als carrers de Palafolls de cara al proper mes de desembre, però el consistori sí que assegura que actualment s’hi està treballant.

A més, la regidora indica que, a banda d’encendre els llums de Nadal, ja s’estan preparant les activitats que amenitzaran la jornada d’encesa de llums. Com ja és habitual, la festa que donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques estarà especialment pensada pels més petits.

La decoració nadalenca a Palafolls estarà en marxa fins passat reis i, com és habitual s’instal·larà en els principals eixos comercials del poble, així com també en les entrades i principals vies de barris i urbanitzacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics