Cada barri de Malgrat tindrà la seva celebració de la Castanyada

Foto: Aj Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Barris de l’Ajuntament de Malgrat col·labora enguany amb les associacions veïnals amb l’organització de la celebració de la castanyada. Així és com, Can Palomeres, La Verneda, Malgrat Nord i el Camp de la Figuera tindran la seva castanyada. 

Aquestes celebracions començaran el dia 28 d’octubre i finalitzaran fins al dilluns 31 d’octubre. La Castanyada de Can Palomeres iniciarà les celebracions, ho farà a les 18h i oferirà animació infantil. La seguirà l’endemà la castanyada de La Verneda al Centre Cívic que començarà a les 17h amb la castanyada i continuarà  a les 18h amb l’actuació de María Muñoz. 

El torn de Malgrat Nord serà el diumenge 30 d’octubre a la porxada del Pavelló Germans Margall a les 17h i també inclourà animació infantil. Finalment, dilluns 31, es farà la celebració de la castanyada del Camp de la Figuera a partir de les 17h i oferirà ball amenitzat per Jaume Castellà “Pinxo”.

A banda de la Regidoria de Barris, han participat d’aquesta organització l’Associació de Veïns de Can Palomeres i Can Palomeres Nord, l’Associació de Veïns de la Verneda i l’Associació de Veïns de Llevant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics