URGENT

El Teatre de Blanes inicia la programació professional amb ‘Una Teràpia Integral’

Compartiu aquesta història

Aquest divendres la programació professional de l’últim trimestre del 2022 del Teatre de la Costa Brava Sud a l’escenari de Blanes aixeca el teló. Ho fa amb l’obra ‘Una Teràpia Integral’ protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma, juntament amb Laura Porta. 

Creada i dirigida per Marc Angelet i Cristina Clemente, la història posa en tela de judici la necessitat que tenen els homes i dones de creure en alguna cosa. Per això, se centra en la figura de Toni Roca, qui fa més de 10 anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa.

Es tracta que per fer-lo bo, no fa falta tenir la millor farina o el llevat més fresc: s’ha d’estar bé amb un mateix. Així de fàcil…. o més ben dit: així de difícil tenint en compte els temps que corren.

‘Una Teràpia Integral’ s’ha programat al Teatre de la Costa Brava Sud, a l’escenari de Blanes, aquest divendres a les 21 h. El preu de les entrades és de 21 euros amb possibilitat de descomptes. 

En total s’han programat cinc propostes de l’Escena Professional per aquest últim trimestre, dues de teatrals i tres de musicals. La següent cita serà el diumenge 6 de novembre amb ‘Traces of Memory’ i el diumenge 26 de novembre es podrà gaudir de ‘Buffalo Bill’. Pel que fa a les propostes musicals, la primera és ‘La Tierra y el Barrio’ el diumenge 11 de desembre i el dia 30 de desembre ‘Cinema & Big Band’ serà l’encarregada de tancar el cicle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics