URGENT

L’Ajuntament reasfaltarà els carrers del municipi

Compartiu aquesta història

Aquesta és una de les accions contemplades en el pla general d’inversions de l’Ajuntament de Palafolls i tancarà el cercle de totes les altres actuacions que s’han fet als carrers de la vila. Per tal de poder fer aquestes obres, l’ajuntament farà una inversió superior als 600.000 euros i actuarà a tots els carrers de Palafolls, excepte Ciutat Jardí i Sant Genís. 

Tal com es va explicar ahir en el ple municipal d’octubre, aquestes actuacions responen a criteris estrictament tècnics que deriven de l’estudi que es va encomanar el 2019 sobre l’estat dels carrers al municipi. El regidor d’Obres, Serveis Municipals i Via Pública, Jordi Villaret, va destacar que aquesta és una acció sense precedents en les últimes dècades a Palafolls perquè suposa una inversió molt elevada que no s’havia volgut assumir fins ara.

Pel que fa al calendari d’inici de les obres, aquestes començaran la setmana vinent. El procés es comença en dos fonts que es faran paral·lelament, d’una banda Mas Carbó i, d’altra banda, Sant Lluís.  A Mas Carbó es repararan tots aquells carrers on hi hagi fractures a les plaques de formigó i a Sant Lluís es reasfaltaran carrers com Sant Miquel o Sant Josep.

Els treballs a Sant Lluís i Mas Carbó començaran el proper dijous i s’allargaran una setmana. Després, seguiran a Ferreries i Santa Maria del 7 al 16 de novembre. I, finalment, tornaran a Mas Carbó per asfaltar, principalment, el camí del Castell, i treballaran a Mas Reixac. 

Tot i que es faran actuacions a la majoria de carrers de Palafolls, hi ha hagut una sèrie de carrers que no s’han pogut incloure dins el projecte. El motiu principal és que no hi havia suficient inversió a causa de l’increment de preus actual. Tot i això, es planteja realitzar aquests canvis en una propera aplicació del pla.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics