URGENT

Els ajuntaments de Palafolls, Malgrat, Tordera, Santa Susanna i Blanes constitueixen l’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest migdia els alcaldes dels quatre municipis signaran l’acta fundacional de l’associació que té per objectiu promocionar i donar suport a l’activitat agrària i activitats complementàries, a banda de promocionar els instruments de cooperació que garanteixin la participació, el debat i la col·laboració de totes les entitats i agents implicats en el projecte i el seu Pla de Gestió i Desenvolupament. 

Per l’Ajuntament de Palafolls, aquest és un acte molt important on es donarà forma jurídica aquesta associació per resoldre les necessitats de tot el sector. Així ho va indicar en el ple d’ahir el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Palafolls, Aleix Freixa.

A més, va afegir que una prova del compromís de Palafolls són alguns dels acords que es ratificaran demà. Entre aquests hi ha el fet que l’associació tindrà la seva seu al nostre municipi, a banda que l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, serà el president durant el primer any.

D’aquest projecte, però, no només hi formen part els ajuntaments nomenats, sinó que també ho fan la Cooperativa Conca de la Tordera amb seu a Palafolls, la Cooperativa Agrària de la Baixa Tordera i la Cooperativa Progrés-Garbí de Malgrat de Mar.

A l’acte, el Sr. Jordi Padrós, coordinador de l’àmbit d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, ha reafirmat el compromís i ha felicitat a tots els que hi participen. A més, ha animat a afegir-se al projecte a tothom qui no hi sigui dins.

Hi han assistit a l’acte, el Sr. Jordi Padrós, coordinador de l’àmbit d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona; el Sr. Lluís Vento, cap de l’Oficina Comarcal del Maresme del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya; l’Il·lm. Sr. Francesc Alemany, alcalde de Palafolls; l’Il·lma. Sra. Sònia Viñolas, alcaldessa de Malgrat de Mar; l’Il·lm. Sr.Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna; l’Il·lm. Sr. Joan Carles García, alcalde de Tordera i l’Il·lm. Sr. Àngel Canosa, alcalde de Blanes.

També hi han participat el Sr. Aleix Freixa, regidor de Món Rural a l’Ajuntament de Palafolls; el Sr. Ludwig Ivan Hasko, regidor de Pagesia de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar; el Sr. Xavier Pla, regidor de l’Ajuntament de Tordera amb la delegació del projecte de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera; el Sr. Albert Sanz, regidor de Promoció de la ciutat de l’Ajuntament de Blanes; el Sr.José Ferrer, representant de la Cooperativa Conca de la Tordera; el Sr. Carles Aulet, representant de la Cooperativa Agrària La Baixa Tordera; el Sr. Xavier Castell, representant de la Cooperativa Progés-Garbí; la Sra. Sònia Callau, cap de la Direcció Territorial Agrària de la Diputació de Barcelona i la Sra. Cèlia Majó, secretària accidental de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics