Torna la normalitat als carrers del nucli de Palafolls

Foto: Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al llarg del dia d’avui, els carrers del nucli de Palafolls han recuperat el seu sentit habitual de circulació. Després de dos dies en què els operaris han revertit els canvis que l’Ajuntament va fer fa uns mesos, l’Avinguda de la Ribera de la Burgada i l’Avinguda Costa Brava tornen a ser de doble sentit de circulació i el carrer Ramon Turró torna a ser d’un sol sentit. 

Recordem que aquests canvis s’estan revertint després que la majoria de votants a la consulta sobre mobilitat al nucli de Palafolls decidissin que no els agradava la reestructuració que havia fet l’Ajuntament.

Aquesta última actuació posa punt final, entre altres, a les reivindicacions que feien des del principi els veïns del Carrer Ramon Turró a causa del malestar que els generava el pas de vehicles pel seu carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics