La Colla Gegantera de Blanes celebra 30 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte, tothom qui vulgui està convidat a la festa d’aniversari de la Colla Gegantera de Blanes. I, és que, aquest 2022 els geganters celebren 30 anys des de la seva creació. 

La festa d’aquest dissabte està adreçada, principalment, als convilatants. Precisament pensant en aquest públic, la primera part de la celebració que es farà està especialment adreçada als infants i acompanyants. A les 17h membres de la Colla Gegantera de Blanes protagonitzaran un Conta-Contes, seguit d’una cercavila que transcorrerà pels cèntrics carrers del nucli històric. 

La sortida i arribada es farà a la Plaça dels Dies Feiners que és on se centrarà la festa. A més, s’ha demanat a tots els nens i nenes que han estat confeccionant els seus propis capgrossos o gegantons als tallers de la Fira d’Entitats o als seus respectius centres educatius que vinguin a la festa. Un cop hagi finalitzat, començarà una Festa Infantil animada pels ‘Grimpallunes’, acompanyada d’una xocolatada popular. 

La jornada festiva de dissabte finalitzarà a partir de 2/4 d’11 de la nit i fins la 1 de la matinada amb un concert amb dos principals ingredients: ZeBRASS i DJ Casqui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics