S’esgoten les entrades per la sessió infantil del passatge del terror

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, els joves de Can Batlle presenten el passatge del terror. Un edició que, enguany, ha esgotat totes les entrades que hi havia disponibles per a la sessió infantil. 

Tal com explica la dinamitzadora del local jove de Palafolls, Marta Martí, l’any passat l’entrada era lliure per tothom, tot i això, després d’alguns incidents que hi va haver han decidit que per entrar a la sessió dels més petits, cal entrada.

Recordem que el passatge del terror és una activitat que organitzen els joves de 3r i 4t d’ESO de Palafolls i que té l’objectiu d’entretenir la població. Els joves porten més d’un mes organitzant tots els detalls per omplir de crits la tarda del 28 d’octubre. I, tot i que no han avançat molts detalls, sí que expliquen que enguany el tema central de la nit serà una masia encantada que habiten dos avis ‘particulars’. N’ha donat més detalls un dels joves de Can Batlle, Xavi Batallé.

Tot i que les entrades infantils estan esgotades, des de Can Batlle informen que hi ha la possibilitat que algú se sumi a algun grup assistent que no superi les 7 persones. L’activitat es farà aquest divendres 28 de setembre al local jove de Can Batlle. La sessió infantil es celebrarà de 18h a 19:30h i la sessió jove serà a partir de 20:30h fins a les 22:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics