URGENT

ASPRONIS celebra el primer sopar solidari en homenatge a M. Dolors Oms i Robert Pujol

Compartiu aquesta història

La Fundació ASPRONIS ha organitzat un sopar solidari a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar per homenatjar dos dels seus membres d’honor, la Maria Dolor Oms i en Robert Pujol, presidenta i vicepresident de l’entitat durant més de dues dècades. 

Tal com indiquen des d’ASPRONIS, la tasca d’ambdós al capdavant de la Fundació ha fet que avui dia ASPRONIS sigui una entitat consolidada, sostenible, arrelada i compromesa amb el territori, i que projecta el futur amb voluntat de servei a totes les persones amb necessitats de suport, com és el cas de les persones amb discapacitat intel·lectual i també a d’altres col·lectius en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social.  

A banda de ser un sopar per homenatjar-los, també és un acte de caire solidari. I, és que, amb els diners recaptats es compraran tablets per l’estimulació cognitiva de les persones d’edat avançada o en procés d’envelliment prematur del servei de teràpia ocupacional de la Fundació. N’ha donat més detalls Francesc Durà, director general d’ASPRONIS. 

Pel que fa a l’assistència, Durà va estimar fa uns dies que hi assistiran unes 150 persones. En aquest sentit, es mostra satisfet amb la feina feta i amb el ressò que ha tingut la iniciativa.

El sopar està previst aquesta nit a partir de les 20h a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. La vetllada comptarà amb les actuacions d’un grup d’havaneres convidat i amb els parlaments dels convidats especials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics