URGENT

L’Ajuntament, la Policia Local i el CAP es coordinen per preveure la violència externa als centres sanitaris

Compartiu aquesta història

Ahir al matí la sala de plens de l’ajuntament de Palafolls va acollir la primera reunió de coordinació entre el consistori, la Policia Local i el CAP de Palafolls. La intenció d’aquesta trobada va ser exposar quina és la situació actual envers la violència externa als centres sanitaris.

Tal com informen des del consistori, a Palafolls no s’han detectat casos greus d’agressions verbals o físiques al personal sanitari, tot i això, mai està de més tenir un pla d’actuació en aquests casos.

Aquesta reunió deriva de la instrucció 03/2022 ‘Criteris per a l’elaboració dels plans d’actuació davant la violència externa al treball’ de la Generalitat de Catalunya. Amb trobades com aquesta, es busca gestionar i treballar de manera conjunta entre les tres parts els diferents protocols d’actuació davant aquestes situacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics