URGENT

S’inicien les obres de reasfaltat municipal

Compartiu aquesta història

Durant la jornada d’avui s’han iniciat el projecte de reasfaltat del municipi del que es va donar compte al ple ordinari del mes d’octubre. Les actuacions que es duran a terme seran diverses i de diferent índole, amb la voluntat d’actuar en trams de carrers complets i tancant el cercle de les actuacions que ja s’han fet en els carrers de Palafolls. 

Aquestes obres han començat avui a Sant Lluís i el dilluns ho faran a Mas Carbó. Al barri Sant Lluís s’actuarà als carrers Montblanc, Canigó, Verge Maria, Sant Josep, Doctor Fleming, Sant Miquel i Avinguda Atlàntida. Un cop finalitzin els treballs a Sant Lluís, es començaran els treballs a Les Ferreries i Santa Maria que s’allargaran dues setmanes. 

Recordem que el pla suposarà una inversió superior als 600.000 per part de l’Ajuntament i que permetrà l’actuació a tots els àmbits del municipi, exceptuant Ciutat Jardí i Sant Genís. A més que, tal com va indicar el regidor d’Obres, Serveis Municipals i Via Pública, Jordi Villaret, aquesta és una acció sense precedents en les últimes dècades a Palafolls perquè suposa una inversió molt elevada que no s’havia volgut assumir fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics