URGENT

Afectacions a la R1 entre Malgrat i Maçanet per obres d’infraestructura a l’estació de Blanes

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest cap de setmana i fins al 20 de novembre, hi haurà modificacions i afectacions en el servei de la línia R1 de Rodalies. Concretament es veurà afectat el tram comprès entre Malgrat de Mar i Maçanet-Massanes a causa d’unes obres a la infraestructura de l’estació de Rodalies de Blanes. 

Les afectacions en la circulació de trens es repetiran durant tots els caps de setmana compresos entre aquest, 29 i 30 d’octubre, fins al penúltim de novembre, 19 i 20 de novembre. 

Durant aquestes jornades hi haurà modificacions en el servei d’alguns dels trens que passen per Blanes, especialment a primera i última hora. Els treballs a l’estació de Blanes s’estan executant dins el marc de millora anomenat ‘Transformem Rodalies’.


Els usuaris de Renfe podran obtenir més informació a través de megafonia a les estacions i a l’interior dels trens, així com a les pantalles i teleindicadors. Tota la informació i els horaris del servei de tren es pot consultar al web Rodalies i a RENFE o a les seves xarxes socials, així com al telèfon d’informació 900.41.00.41, a l’APP de Rodalies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics