Blanes celebra la IV Fira de Tardor, aquest any amb concerts gratuïts de Els Catarres i Els 40

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest any 2022, Blanes recupera la IV Fira de Tardor després de dos anys sense organitzar-la a causa de la pandèmia. Com és habitual, s’instal·larà al Passeig de Dintre.

La Fira comença aquesta tarda i s’allargarà tot el cap de setmana. Com era habitual, a banda de parades, la fira s’ambientarà a la façana principal del Passeig de Mar per completar la decoració que s’ha penjat als carrers del nucli històric de Blanes. 

Tot i que es recupera l’activitat, enguany presenta novetats. La principal és que aquest 2022 hi haurà concerts gratuïts durant dues nits consecutives. Els primers en actuar seran Els Catarres, el concert serà aquesta nit a partir de les 10h. 

El seguiran Els 40 Principals On Tour, a càrrec de DJ Adrià Ortega i Victor de la Torre. Ambdós amenitzaran la nit des de les 9h fins a la 1h de la matinada. 

La IV Fira de Tardor de Blanes inclou una vintena de parades amb elements adients a la temàtica on s’hi ofereixen articles d’artesania i alimentació sense incloure restauració. La fira, de lliure accés, es posarà en marxa aquesta tarda a partir de les 6, i s’allargarà fins les 9 de la nit. D’altra banda, tant dissabte com diumenge l’horari serà ininterromput des de les 11 del matí fins les 9 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics