L’Associació de Veïns de Sant Lluís celebra la castanyada amb xocolatada i activitats per a tothom

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, els veïns de Sant Lluís celebren Halloween. AIxí és com, demà a la tarda a partir de les 17h, Sant Lluís s’omplirà d’activitats per celebrar la festa de Halloween que organitza l’associació veïnal. Com a novetat, enguany hi haurà festa dins i fora del local de l’associació. 

Tot i que no han volgut desvetllar més detalls, Irene López, presidenta de l’entitat, ha avançat  al programa En Xarxa que s’han preparat diferents activitats orientades al públic infantil. Entre elles, hi haurà xocolatada, màgia, un concurs de disfresses i, sobretot, moltes sorpreses.  

Pel que fa al concurs de disfresses, la presidenta explica que enguany tornarà a haver-hi tres premis. Un per l’originalitat, un altre per grups i un per a la disfressa més terrorífica. Detalla, que no cal que la disfressa sigui la més cara, per ser la guanyadora.

Irene López ha volgut recalcar i posar en valor la feina feta pels vuit membres de la Junta per poder dur a terme una activitat com aquesta. A més, ha agraït a tots els socis que hi participen en tot el que s’organitza de l’entitat i ha convidat tothom qui vulgui a formar-hi part. 

La festa de Halloween començarà aquest dissabte a partir de les 17h. Tothom qui vulgui podrà gaudir dels tallers que han preparat els membres de l’Associació per aquesta jornada i, també, de la xocolatada. El preu de la xocolata és de dos euros pels no socis de l’associació i gratuïta per tots els socis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics