El Servei d’Atenció Domiciliària de la Corporació ha rebut el 3r Premi a la innovació CSCIMPLUSA 2022 pel Projecte Homeconnect

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El servei d’Atenció Domiciliària Integral (ADI) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat guardonat amb el tercer premi CSCImpulsa 2022 pel projecte ‘Home Connect’, una plataforma mobile health que ofereix a l’usuari intervenir en el seu procés de cura i interaccionar amb els professionals de la salut. 

Aquesta eina permet la integració en temps real de les dades que generen tant els usuaris des d’altres dispositius (tensiòmetres, termòmetres…) com els professionals, que poden conèixer l’estat de l’usuari i les seves tendències, i d’aquesta manera avançar-se a possibles complicacions de salut que puguin aparèixer. Totes les dades introduïdes són enregistrades a la història clínica de l’usuari mitjançant una integració única.

Aquesta ha estat la primera edició dels premis Impulsa, organitzats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), en col·laboració amb Roche Farma, i que tenen com a principal objectiu impulsar noves propostes en el sistema sanitari, incentivant la cultura de la innovació en les organitzacions de salut i fent costat al desenvolupament de projectes en aquest àmbit. El tercer premi, dotat amb 10.000 euros, ha de servir per impulsar el projecte ‘HomeConnect’, i a més de l’import econòmic els responsables de la iniciativa premiada també tenen accés a un programa de mentoring per treballar en la millora de l’eina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics