URGENT

Glop de Bosc presenta les bases pel concurs del segon aplec de la Ratafia a Palafolls

Compartiu aquesta història

Per segon any consecutiu torna l’Aplec de la Ratafia de la Baixa Tordera que impulsa al desembre el col·lectiu palafollenc Glop de Bosc i, aquesta vegada, ja s’han presentat les bases pel concurs.

Recordem que l’aplec és una trobada al voltant d’aquest licor que vol donar a conèixer el territori i els productes que ofereix. La fira comptarà, com l’any passat, amb activitats, tallers i concerts i, sobretot, amb el concurs de licor. I, és que, tal com indiquen des de l’entitat, hi ha molts interessats en què es torni a celebrar. 

Tenint en compte els encerts i els desencerts de l’edició passada, aquesta vegada han volgut donar temps als participants per poder presentar-s’hi. Tal com indica un dels membres, Oriol Grèbol, entre altres novetats, enguany comptaran amb dos tipus de jurat. D’una banda, el jurat popular que podrà tastar les diferents ratafies al llarg de la jornada. I, d’altra banda, el jurat selecte que evaluarà els licors de forma més professional.

–*

Pel que fa als criteris que busquen en el concurs. Grèbol destaca que l’important és que l’elaborador i els assistents tinguin consciència de què és la ratafia, d’on surten les herbes de la seva elaboració i les seves propietats, a banda de conèixer l’entorn i el territori. 

–*

Encara hi ha temps de presentar-se al concurs, i és que la celebració de l’aplec es farà el proper 3 de desembre. Les bases d’aquest, poden trobar-se a les xarxes socials de l’entitat, com per exemple al seu perfil d’Instagram.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics