URGENT

La Fundació ASPRONIS i el FC Racing Blanenc reactiven el futbol al Club Esportiu el Vilar de la fundació

Compartiu aquesta història

A petició de les dues entitats, s’ha oficialitzat el convenu que permetrà reactivar la pràctica de futbol entre les disciplines que el club esportiu de la fundació ASPRONIS va haver de deixar fa un temps. 

Aquest acord estableix els compromisos de col·laboració que ambdós clubs han de cumplir aquesta temporada. Aquests són que els entrenaments dels membres d’ASPRONIS duraran una hora i mitja i es faran els dimecres al vespre al Camp Municipal de Futbol de Can Borrell. 

Per part del club blanenc, es comprometen a proporcionar un tècnic esportiu perquè entreni els jugadors, així com per properes competicions. I, és que, es té previst que l’equip pugui començar a jugar la copa de cara al primer trimestre de l’any 2023.

Un altre element que es recull al conveni té a veure amb l’equipament pels jugadors i jugadores: el Futbol Club Racing Blanenc s’ha fet càrrec de la roba de joc i dels entrenaments, i el CEEV ha proveït la resta de material: xandalls, bosses, etc. Per últim, una altra qüestió és que ambdós clubs s’han compromès a incloure els esportistes i els respectius clubs als actes i esdeveniments esportius que programin.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics