Blanes promou l’ús del català amb diverses activitats

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de l’Oficina del Català a Blanes han considerat que la millor manera de promoure l’aprenentatge i l’ús del català és fent-lo més atractiu. És per aquest motiu que s’han organitzat tot un seguit d’activitats gratuïtes. 

D’aquestes hi ha dos tipus, visites guiades i tallers diversos. Les primeres activitats que ja s’han començat a dur a terme són dos tipus de visites guiades per conèixer la història i el perfil econòmic de Blanes, totes dues lligades a la tradició marinera de la vila on comença la Costa Brava. D’una banda, sobre el llegat dels indians i de l’altra una visita al port pesquer i la llotja del peix.

L’altre gruix d’activitats són els tallers i està previst que es facin aquest mes de novembre i que s’allarguin fins a finals del desembre. Així, s’han preparat tallers de cuina, cant coral i teatre, i s’impartiran amb el suport i col·laboració de les cuineres de ‘Kilòmetre 0’, el músic blanenc Mario Ros i el grup de teatre amateur ‘El Mirall’, respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics