Malgrat ja ha començat a col·locar les llums de Nadal

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament del municipi veí ha començat els treballs de col·locació de les llums que enguany il·luminaran el municipi per Nadal. Els ornaments de Nadal es col·locaran a alguns dels carrers del poble, com a la Travessera de Mercat, al carrer Passada, al Ramon Turró, al carrer del Carme, a la plaça de les Mines de Can Palomeres i a la plaça de l’Església, a banda de instal·lar-los a la façana de l’Ajuntament.

Aquest any hi haurà novetats, i és que aquesta vegada també s’il·luminarà amb els ornaments nadalencs la rotonda de l’avinguda de la Costa Brava de davant del CAP i també l’entrada al municipi de l’N-II en sentit Barcelona-Girona.

L’acte de l’encesa de llums es farà el proper dissabte 26 de novembre i es podrà gaudir de la il·luminació fins al Dia de Reis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics