Disminueix l’atur a Palafolls després d’augmentar durant tres mesos consecutius 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment, Palafolls compta amb 449 persones aturades. Una xifra que suposa una disminució de 30 persones respecte el mes passat. La tendència a l’alça deixa d’estar present a la vila, i és que enguany l’atur ha augmentat quatre vegades, tres d’elles de forma consecutiva; el gener, el juliol, l’agost i el setembre.

Si comparem aquestes dades amb les de l’octubre de l’any passat, també es constata una disminució considerable. Les dades mostren que, l’octubre de 2021 hi havia 571 persones a l’atur. Finalment, la taxa total d’aturats en el nostre municipi el mes d’octubre ha sigut d’un 9’71%.

La tònica és la mateixa a tota la comarca, i és que, són pocs els municipis que han notat un augment en les persones aturades. Concretament, aquests són Alella i Cabrils, amb 1 i 6 aturats més, respectivament. Altres municipis com Caldes d’Estrac, el Masnou i Santa Susanna mantenen el nombre d’aturats del mes passat.

Pel que fa als municipis veïns, Malgrat ha comptabilitzat un total de 880 aturats, 10 menys que el mes anterior.  A Tordera la xifra ha baixat fins als 1.077 i a Pineda també fins als 1.753 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics